Η προσφορά έχει λήξει. Μπορείτε να δείτε σχετικές ενεργές προσφορές στη δεξιά στήλη ->

25€ για μία απολύμανση ενός διαμερίσματος ή του κοινόχρηστου χώρου της πολυκατοικίας σας, με σκευάσματα πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, από την Εταιρία Αποφράξεων Συντηρήσεων Αποχέτευσης Βάγιος. Χορηγείται και Πιστοποιητικό Απολύμανσης. Αρχικής Αξίας 50€, Έκπτωση 50% !!

25€ Έχει Κλείσει
Αξία
50 €
Έκπτωση
50%
Κέρδος
25 €
34 αγορές
34 αγορές

Όροι προσφοράς

 • Η προσφορά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι 10/12/2017.
 • Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε:
  • μία (1) απολύμανση ενός διαμερίσματος ή
   μία (1) απολύμανση του κοινόχρηστου χώρου μιας πολυκατοικίας
 • Απαραίτητη η επικοινωνία για τον καθορισμό ραντεβού 2 ημέρες πριν, δίνοντας τον αριθμό κουπονιού σας.
 • Εφόσον γίνει η Απολύμανση του Κοινόχρηστου Χώρου της Πολυκατοικίας το κόστος για κάθε επιπλέον διαμέρισμα που επιθυμεί κάποιος να κάνει απολύμανση θα ανέρχεται στα 4€.
 • Η επιχείρηση δε δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά κουπονιού.
 • Η προσφορά δε συνδυάζεται με άλλες προσφορές.
 • Τα τηλέφωνα της επιχείρησης θα είναι διαθέσιμα στο κουπόνι σας.

Στοιχεία προσφοράς

 • Άμεση έκδοση κουπονιού!
 • Για τη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής και για τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών σε ευαίσθητους χώρους όπου συγκεντρώνονται πολλά άτομα (σχολεία, παιδικοί σταθμοί, νοσοκομεία, Ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, κοινόχρηστες τουαλέτες κ.λπ.), είναι απαραίτητη η εφαρμογή ενός αποτελεσματικού προγράμματος απολύμανσης.

 • Για την αποφυγή των συναντήσεων με τους δυσάρεστους καθώς και επικίνδυνους για την υγεία μας αυτούς επισκέπτες, το ειδικό συνεργείο βρίσκεται κοντά σας διαθέτοντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό και αποτελεσματικά φάρμακα, ενδεδειγμένα από το Υπουργείο Γεωργίας.

 • Χορηγείται Πιστοποιητικό Απολύμανσης για οποιαδήποτε υγειονομική και αστυνομική αρχή.

Περιγραφή

μειλ 16-1

Η επιχείρηση

Για τη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής και για τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών σε ευαίσθητους χώρους όπου συγχρωτίζονται πολλά άτομα (σχολεία, παιδικοί σταθμοί, νοσοκομεία, Ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, κοινόχρηστες τουαλέτες κ.λπ.), είναι απαραίτητη η εφαρμογή ενός αποτελεσματικού προγράμματος απολύμανσης-μικροβιοκτονίας.

Ο ρόλος μιας τέτοιας εφαρμογής είναι η μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου, ενώ επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ, για τον σκοπό αυτό από τους έμπειρους επαγγελματίες απολυμαντές της εταιρείας μας.

Για την αποφυγή των συναντήσεων με τους δυσάρεστους καθώς και επικίνδυνους για την υγεία μας αυτούς επισκέπτες, το ειδικό συνεργείο μας βρίσκεται κοντά σας διαθέτοντας υπερσύγχρο εξοπλισμό και αποτελεσματικά φάρμακα, ενδεδειγμένα από το Υπουργείο Γεωργίας. Με την πρόληψη και την άμεση επέμβαση, σας εγγυόμαστε άριστα αποτελέσματα και χορηγούμε Πιστοποιητικό Εντομοκτονιών και Μυοκτονιών.

Ο ΒΑΓΙΟΣ με 30ετή εμπειρία στο χώρο τον αποχετεύσεων, καθαρίζει τις αποχετεύσεις και απολυμαίνει πολυκατοικίες χρησιμοποιώντας επαγγελματικά μέσα αποχέτευσης και απολύμανσης, εξυπηρετώντας όλη την περιοχή της ΑΤΤΙΚΗΣ.

Η εταιρεία

ΒΑΓΙΟΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
Διεύθυνση:
Τερψιθέας 7, Γαλάτσι
E-mail:

Προβολή Μεγαλύτερου Χάρτη
  Παρακαλώ περιμένετε